FASHION COMES TOGETHER

Torsdag 2.mai var det motevisning på Taket på Zachariassbryggen i samarbeid med BikBok og Bertoni. Jeg var så heldig å få være en av modellene!
Siden bikbok og bertoni begge er kjente merker så var dette noe som vekket oppsikt! Det ble en kveld spekket fullt med mennesker, alkohol, modeller, fashion, hår og goodiebags.


Modeller fra bertoni som viste den fine vårkolleksjonen deres.


Vi gikk ut i par og viste frem antrekkene våres. Jeg fikk så utrolig lyst på den kjolen jeg hadde på meg, den SKAL inn i garderoben min. Sjekk blikket mitt, hehe!Her er alle modellene samlet, bortsett fra en som ikke er med på bildet.Think Hairwear var selvfølgelig på plass med dyktige frisører for å style modellene og hadde laget til fantastiske goodiebags til de hundre første som kom.Dette bildet er fra før showet på Think Hairwear i Strandgaten. Her var det full rulle. Dette er en ganske så nyåpnet, utrolig stilig salong!
Om du er på besøk eller bor i Bergen er det Think Hairwear som er plassen å pleie håret på. Ring 55 70 70 93 for timebestilling.
Du finner salongene i Åsane, Askøy, Knarvik og sentrum (ved fløybanen, exibition og strandgaten).


Alle bildene her er tatt fra www.littledarling.blogg.no, utenom det nederste som er mitt.
 

3 kommentarer

Aina & Xinyi

09.05.2013 kl.15:38

Fine bilder :)

Sandra

09.05.2013 kl.15:59

Så fin du var!

Stine Marie

09.05.2013 kl.16:01

Sandra: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

Stine Marie

Stine Marie

19, Bergen

Jeg er for det meste en positiv og glad person som liker alt som har med hår, sminke, klær og livsstil. Jeg holder på å utdanne meg som frisør.

Kategorier

Arkiv

hits