HÅRSHOW

Da var jeg back on track! Denne dagen har vært helt fantastisk inspirerende. Etter jobb har jeg vært på to kurs -ett med Sølvi (www.salongbloggen.no) og ett kevin murphy kurs. Det har inspirert meg til å teste ut flere forskjellige frisyrer, produkter og måter å gjøre hår på. Det har også inspirert meg til å jobbe enda hardere for å bli flinkere på det jeg elsker å jobbe med som selvfølgelig er hår. Jeg har lært om trender, hva som kommer og litt om hva som er "ut". Jeg er så GIRET! Om det er noen som har spørsmål om hår så lager jeg gledelig en spørrerunde her på bloggen.

Heldige som vi var fikk vi fantastiske goodiebags! Jeg fikk Angel Wash og Angel Rinse i min godtepose.

Det ble ikke de beste bildene her, men jeg kan si at colorbug er super HOT! Dette er noe for jenter som tør å skille seg litt ut. Den finnes i neon gul, hvit, lilla, rosa, fersken og kommer snart i gull. Etter kurset så ser jeg at dette er noe jeg skal bruke mye mer av!

Må slenge med et bilde av hvordan jeg føler meg nå. Giret, trøtt bustetroll som skal sitte store planer for karrieren fremover. Gleder meg stort til å komme på jobb i morgen og teste ut de forskjellige tingene jeg har lært i dag!!

3 kommentarer

Maud

09.04.2013 kl.22:59

Hei!

fantastisk blogg du har! Digger den, du er en sykt bra blogger!

Bloggen din er kjepe interesant og veldig inspirerende!

Kansje du kunne stikke innom bloggen min, og gi meg noen tips?

Kansje vil du legge meg til som venn?

sophie victoria

09.04.2013 kl.23:20

så kult! :)

Triknu

09.04.2013 kl.23:34

Heldig!:)

Skriv en ny kommentar

Stine Marie

Stine Marie

19, Bergen

Jeg er for det meste en positiv og glad person som liker alt som har med hår, sminke, klær og livsstil. Jeg holder på å utdanne meg som frisør.

Kategorier

Arkiv

hits