HVORDAN FÅ I GANG TRENINGEN

For noen dager siden meldte jeg meg endelig inn på treningssenter etter flere måneder med tenking! Grunnen til at jeg har drøyet det så lenge var manglende motivasjon. I jobben som frisør er det viktig med god helse og en sterk kropp, og hvem vil vel ikke ha det? 

Her er noen punkter som jeg ser på som hjelpene for min del:

  Begynne på treningssenter

- CHECK! Når jeg først har meldt meg på og betaler noen hundrelapper i måneden må jeg bruke det og!

Godt treningstøy

- Når jeg har på meg asics på beina og en god tights og t-skjorte syns jeg det er mye lettere å trene enn hvis jeg går i "slappe" treningsklær.

Godt kosthold

- Jeg merker fort på kroppen om jeg har spist noe usunnt... Om jeg ikke spiser sunt synker energien med en gang og jeg slapp og orker ikke, gidder ikke osv. Akkurat nå må jeg hente meg litt inn igjen siden jeg spiser mye usunt. Jeg klarte å leve lenge uten sukker etter at jeg hadde klart meg uten i et par uker. Jeg ville ikke engang ha snop hvis jeg ble spurt om det!

 Gode rutiner og treningsprogram

- Planlegge planer på forhånd på hvilke dager i uken som skal trenes på tror jeg vil hjelpe mye på vei. Å ha et treningsprogram gjør økten mye lettere!

 Inspirasjon

- Se på bilder av trente kropper som er akkurat slik jeg ønsker å bli, lese treningsblogger, lese i diverse blader og brosjyrer om trening og livsstil.

Jeg har bestemt meg for at jeg skal, og jeg vil få en sterk og sunn kropp og jeg vet at jeg må jobbe med det. Siden jeg er tynn er det omtrent bare styrke jeg skal drive med, og jeg skal trene meg til bedre kondis. Det jeg vil siden jeg ikke klarer å legge på meg, er å bygge muskler for å komme litt opp i vekt. 


 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Marie

Stine Marie

18, Bergen

Jeg er for det meste en positiv og glad person som liker alt som har med hår, sminke, klær og livsstil. Jeg holder på å utdanne meg som frisør.

Kategorier

Arkiv

hits