MAKEUP MEKKA

Siden jeg er så glad i sminke sånn som de fleste andre jenter er, så må jeg jo skrive litt om makeup mekka! For de som ikke vet
det er makeupmekka en norsk nettbutikk som selger sminke. Her får du kjøpt brukbar sminke for en slikk og ingenting! Jeg for
eksempel har forelsket meg i alle sminkekostene og løsvippene deres. Jeg har ikke prøvd så mye av sminken deres, men det
kommer nok etterhvert. Det viktige her er at jeg sparer sykt masse penger på å kjøpe blandt annet vippene mine hos makeup mekka!
Med andre ord; rask levering, lav porto (29 kroner. Gratis om du handler for over 400), gode produkter og søt innpakning. Så er det gøy med pakker i posten da.

 


Løsvippene Natural Knock Out. Koster til vanlig 39 kroner, nå bare 20! Disse har jeg mange av liggende for å si det sånn.


Dette er kjempegode håndlagde koster. Disse har jeg, og alle andre kostene fra makeupmekka. Prisen er utrolig grei
den også. Fin julepresang!De selger også verdens mest solgte vippelim, som heter DUO. Koster 99 kroner, er gjennomsiktig, vannfast og supergod! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Marie

Stine Marie

18, Bergen

Jeg er for det meste en positiv og glad person som liker alt som har med hår, sminke, klær og livsstil. Jeg holder på å utdanne meg som frisør.

Kategorier

Arkiv

hits