JULEGAVER TIL HÅRET

Nå som julen nærmer seg så må man jo begynne å tenke på julegaver! Hva skal jeg kjøpe til hvem og hvor får jeg tak i det osv.

Her er en liste over forskjellige julegavetips for håret:

Recovery fra BED HEAD. Denne pakken inneholder både sjampoen og balsamen og koster bare 249 kroner! Dette er definitivt min favoritt når et kommer til fuktighet.

HVA DEN ER FOR: Gir utrolig masse fuktighet og pleie til et tørt og skadet hår
HVA DEN GJØR: Håret blir mye mykere, mye mer håndterlig og får glans. Kjempemykt og glansfullt resultat.BED HEAD B for men er en pakke med sjampo, balsam og voks til bare 299! Bare voksen koster 199 kroner, så man får mye for pengene.

HVA DEN ER FOR: Menn som ønsker produkter med god lukt og funksjon.
HVA DEN GJØR: Voksen er matt og gir hold med et naturlig resultat og er veldig lett å jobbe med. Sjampoen og balsamen gir et sunt og friskt hår.

Mythic oil hair mask fra L'oreal. Denne hårkuren er også en av mine favoritter. Den både lukter godt og har en fantastisk effekt!

HVA DEN ER FOR: Alle hårtyper som trenger intens pleie.
HVA DEN GJØR: Denne superkuren gir masse pleie til et tørt, slitt og slitent hår. Ha den i håret i 3-5 minutter og håret kjennes helt fantastisk.Alle disse tingene får du kjøpt på en frisørsalong nær deg. Think Hairwear kan ihvertfall tilby alt på listen her.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Marie

Stine Marie

18, Bergen

Jeg er for det meste en positiv og glad person som liker alt som har med hår, sminke, klær og livsstil. Jeg holder på å utdanne meg som frisør.

Kategorier

Arkiv

hits