FACE STOCKHOLM

Klassen min har vært så heldige å få reise til face stockholm i dag for å lære litt soting av øyne/kveldsmakeup. Face Stockholm er Norges første godkjente makeupskole og finnes i flere land. De har en ett årig skole, og når du først kommer ut av skolen så er du helt ferdig utdannet makeupartist! Det var veldig lærerikt å sitte der inne og høre på hva de hadde å fortelle og om alle foto og makeup oppdragene de er med på. Jeg ble så giret da jeg satt der at jeg fikk lyst til å hive på meg makeup utdannelsen når jeg er ferdig utlært frisør! Det får jeg jo se når den tid kommer, men det er alltid gøyt å bygge seg opp litt ;)

Om du har lyst til å bli makeupartist så ville jeg absolutt gått på den skolen. De har den både i Oslo, Bergen og Stockholm, men også i andre land. Som sagt så er det en ett årig utdannelse, de har sminkekurs og det er en makeupbutikk. De utdanner makeupartister for mote, reklame, film/TV og teater, men hovedfokuset ligger på fotomakeup. De blir også støttet av statens lånekasse, så du får fullt stipend gjennom hele året! Hørtes ikke det spennende ut?

feelbeautifull

Én kommentar

lamegsidegnoe

14.05.2012 kl.18:11

OM DU HJELPER MEG FÅR DU EN NY LESER , bare gå på bloggen min og se hva du må gjøre :D da hadde du vært veldig snill :D

Skriv en ny kommentar

Stine Marie

Stine Marie

18, Bergen

Jeg er for det meste en positiv og glad person som liker alt som har med hår, sminke, klær og livsstil. Jeg holder på å utdanne meg som frisør.

Kategorier

Arkiv

hits