Tips til et sunnere hår!

Håret er en viktig del av oss som mennesker rundt oss ser hver eneste dag. Hvordan håret ditt er ut sier av og til litt om deg som person også. Derfor er det viktig å ta vare på det! Her er noen tips jeg har å komme med:


-  Kur håret en gang i uken med en god kur. Spør frisøren din om råd til hvilken kur du bør velge. Ha balsam i håret etter du har hatt hårkur i det. Det gjør til at skjellagene i håret lukker seg og holder kuren bedre i håret. 

-  Bruker du rettetang eller andre varme verktøy på håret så bruk en god beskyttelsesspray eller krem. Varme sliter på håret, så beskytt det mest mulig!

-  Hvis du har langt hår kan det være lurt å gå med flette av og til. Om du er ute i stek vind for eksempel floker håret seg veldig lett.

-  Ha mist to forskjellige shampoer tilgjengelig som du bytter på gjevnlig. Håret liker litt variasjon.

-  Klipp håret ditt med jevne mellomrom! Det blir ikke lengre av at du bare sparer og sparer, da fliser tuppene seg og du må bare klippe enda mer av det for at det skal bli friskt igjen. Man sier hver 6 uke, men jeg vil si minimum hver andre måned.

- Spør frisøren din om hvilken type shampo du bør ha for din hårtype.

- Hårtupper som er splittet må du ikke dele opp mer enn de er fra før av. Gå til frisøren og få de klippet av!

- Gå helst ikke med strikk og klemmer hver dag. Heller ikke clip on extentions. Det sliter utrolig mye i lengden.


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Stine Marie

Stine Marie

18, Bergen

Jeg er for det meste en positiv og glad person som liker alt som har med hår, sminke, klær og livsstil. Jeg holder på å utdanne meg som frisør.

Kategorier

Arkiv

hits